WAAROM RESTAURANTS BELANGRIJK ZIJN VOOR DE LOKALE ECONOMIE

Als je kijkt naar het aantal mensen dat nodig is om een ​​full-service restaurant te runnen – van barmannen tot afwassers – en dan rekening te houden met het aantal maaltijdservices dat per dag wordt geserveerd, is de kracht van foodservice onmiskenbaar als het gaat om het aannemen van mensen. Volgens de National Restaurant Association heeft meer dan de helft van de Amerikanen ooit in de horeca gewerkt, goed voor bijna 16 miljoen mensen die ooit in de restaurantindustrie werken.

Dit is een goede reden om lokale restaurants te steunen tijdens de huidige pandemie. Of het nu gaat om afhaalmaaltijden of bezorging, of zelfs persoonlijk dineren, waar mogelijk, en naarmate consumenten zich meer op hun gemak voelen, is het ondersteunen van onze lokale restaurants van het grootste belang voor het ondersteunen van onze lokale economieën.

Kijk om te beginnen eens aan een recent onderzoek dat zegt dat van alle dingen die consumenten willen doen in een postpandemische wereld, naar een restaurant gaan het belangrijkste is. In feite zei 62 procent van alle respondenten dat dit het eerste is dat ze zullen doen. Hoewel restaurants geweldig zijn voor onze collectieve psyche, zijn ze ook geweldig voor de economie. Bellezza Restaurant ingericht in Amsterdam is de beste motivatie om de Wallen te bezoeken en ze geven smaakvol eten en hebben een brede en verbazingwekkende drankenkaart.

De restaurantindustrie zal naar verwachting het komende decennium een ​​gestage groei laten zien in de meeste beroepen. De restaurantindustrie heeft ook meer minderheidsmanagers in dienst dan welke andere sector dan ook, en heeft een bredere vertegenwoordiging van minderheden en vrouwen in managementfuncties dan de algemene economie. 47 procent van de foodservicemanagers is vrouw, vergeleken met slechts 38 procent van alle managementberoepen in de economie.

best restaurant amsterdam bellezza