Tips

Een goedkoop bedrijfsuitje: hoe regel je dat?

Posted by Louis Verstraete

Wanneer je denkt aan het organiseren van een bedrijfsuitje denk je waarschijnlijk dat het veel geld gaat kosten. Maar het regelen van een goedkoop bedrijfsuitje is ook goed mogelijk. Vooral wanneer het bedrijf wat minder ter beschikking stelt of wanneer er om een andere reden minder budget is, kun je wat moeite hebben met het samenstellen van een leuk bedrijfsuitje. Toch kan het zeker ook goedkoper, vooral wanneer je duidelijk voor ogen stelt wat je wilt regelen.

Zo bespaar je op de kosten

Wist je dat je minder betaalt voor je bedrijfsuitje bij Flitz-events wanneer het om een grotere groep gaat? De uitjes beginnen vanaf 8 tot 10 personen, maar als je bij een wat groter bedrijf werkt kun je met een grotere groep korting krijgen op de kosten. Het kan dan dus juist voordelig zijn om een goedkoop bedrijfsuitje te regelen. Daarnaast kun je ook kiezen voor activiteiten die wat goedkoper zijn dan de rest.

Heb je te maken met een krap budget en wil je weten wat daarmee je mogelijkheden zijn? Bij Flitz-events kun je altijd hulp inschakelen voor het organiseren van een spectaculair en goedkoop bedrijfsuitje. Samen komen we eruit en organiseren we een gezellig en onvergetelijk uitje voor het hele bedrijf.

Dit zijn activiteiten voor een goedkoop bedrijfsuitje

Tot de goedkopere workshops behoren onder andere workshops of een pubquiz. Er zijn diverse workshops, zoals een workshop pokeren of een workshop schilderen waarvoor je minder betaalt. De kosten per persoon zijn vooral afhankelijk van de omvang van de groep. Op basis hiervan kun jij een schatting maken van hoeveel je kwijt zult zijn voor een bedrijfsuitje.

Zo min mogelijk betalen voor je personeelsuitje

Er zijn ook andere manieren waarop je kunt besparen op een personeelsuitje en zo een goedkoop bedrijfsuitje kunt regelen. Bij Flitz-events kun je gemakkelijk een arrangement kiezen met een of meerdere activiteiten, een welkomstdrankje, lunch en barbecue en/of feestavond. Wanneer je te maken hebt met een budget, kun je ook zelf een dag samenstellen, los van het arrangement. Je kunt dus bijvoorbeeld alleen een activiteit boeken en de rest zelf regelen. Op deze manier bespaar je op de kosten en kun jij alsnog een goedkoop bedrijfsuitje regelen met een leuke activiteit.